Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Deze website is eigendom van Silk Voyage.

Contactgevevens:

Hoofdkantoor SILK VOYAGE

Keltenheuvel 11

B – 2650 Edegem

Aangesloten bij Garantiefonds Reizen

Lid van VVR, Erkenningsnummer is 9813.

BE 0781.902.038

Wettelijke kennisgeving

Silk Voyage treedt op als verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens die verzameld zijn op de website https://www.silkvoyage.be (“website”) en de bijbehorende mobiele applicaties (de “Applicaties”). Silk Voyage stelt alles in het werk om uw absolute privacy te beschermen wanneer u de website bezoekt of de applicaties gebruikt. Door het boeken van uw reis met Silk Voyage, accepteert u onze disclaimer en privacy- en cookiesbeleid, die u een antwoord bieden op alle vragen die u heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, altijd verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct-marketingdoeleinden. Neem hiervoor contact op met info@silkvoyage.be.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Silk Voyage of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Silk Voyage levert grote inspanningen om ervoor te zorgen dat de aangeboden informatie volledig, juist, nauwkeurig en up-to-date zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen er onjuistheden zijn in de aangeboden informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Silk Voyage de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Silk Voyage kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortkomt uit het gebruik van de informatie op deze site op onze sociale media.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u contact met ons opnemen via info@silkvoyage.be.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Silk Voyage geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website, of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Silk Voyage kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Silk Voyage verklaart uitdrukkelijk dat het geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Laatste wijziging van deze pagina: 11/06/2019

Paswoord vergeten?