Onze exclusieve projecten

Voor onze geselecteerde klanten

  1. Welkom
  2. Onze exclusieve projecten

Onze exclusieve projecten

Let’s Discover, voorgesteld bij Marleen Tutenel en John Reinhard


Message from our Partners:

Ga met ons mee op pad en bezoek en fotografeer de mooiste landen aan de Zijderoute!

Wij hebben zelf een grote liefde voor Oezbekistan gekregen. Iedere keer als we dit Centraal Aziatische land bezoeken raken we meer en meer gepassioneerd. Wat een fotogeniek land! Met onze ervaren fotografen en deskundige gidsen organiseren we onvergetelijke reizen door het nog nagenoeg onbekende Oezbekistan. Reistechnisch is de reis in voortreffelijke handen van de in Antwerpen gevestigde touroperator Silk Voyage. 

De wereld wordt kleiner. Bestemmingen waar we tot voor kort nog nauwelijks over gehoord hadden komen steeds vaker onder de aandacht. Ons bureau Let’s Discover wilt u een inspirerende reis te bezorgen met vele unieke fotospots en leerzame workshops, bij Marleen Tutenel en John Reinhard, de fotografen van dienst, bent u meer dan een toerist, wij maken van u en uw partner, een ware ontdekkingsreiziger.

Met onze reizen nemen we u mee naar bijna onontdekte plaatsen, het één nog schitterender dan het ander. Altijd met veel inzicht voor het beste fotografische standpunt en boordevol tips over het best te gebruiken diafragma.

Wij, fotografen van Let’s Discover, voelen ons de inspiratoren van deze fotoreis en is Silk Voyage de organisator en facilator van deze prachtige reizen.

Partner tours

Toon alles

Een fascinerende culturele en informatieve rondleiding laat je kennismaken met…

10
(0 Beoordeling)

€1.650 (BTW incl.)

Paswoord vergeten?