Wettelijke verklaring

Wettelijke verklaring

Ik bevestig dat ik minstens 18 jaar of ouder ben.

Ik heb de Algemene voorwaarden, Bijzondere voorwaarden groepsreizen, Bijzondere voorwaarden individuele reizen, en  Disclaimerbeleid, Privacybeleid en Coockiesbeleid, gelezen en geaccepteerd, die deel uitmaakten van de producten en/of diensten die Silk Voyage voor mij heeft geleverd in verband met mijn bestellingen, boekingen en betalingen.

Ik ben volledig op de hoogte en ga akkoord met het verzamelen en gebruiken van mijn persoonlijke gegevens voor enig doel in verband met de producten en/of diensten die Silk Voyage mij heeft geleverd.

Ik begrijp dat bepaalde gegevens, waaronder persoonlijke gegevens, verzameld of verwerkt moeten worden om Silk Voyage in staat te stellen producten of diensten te leveren waar ik om heb gevraagd. Ik begrijp dat het in sommige gevallen nodig kan zijn om cookies of soortgelijke tracking te gebruiken om deze producten of diensten te leveren.

Ik begrijp ook dat ik mijn reizen met Silk Voyage kan annuleren en dat ik het recht heb om te worden vergeten. Als ik mijn boeking met Silk Voyage annuleer, zal Silk Voyage stoppen met het verzamelen of verwerken van mijn persoonlijke gegevens. Ik begrijp dat als ik mijn reizen met Silk Voyage annuleer, Silk Voyage mogelijk niet in staat is om de gevraagde producten of diensten aan mij te leveren, en ik kan Silk Voyage daar niet verantwoordelijk voor stellen.

Ook zal Silk Voyage, als ik er op de juiste wijze om verzoek om vergeten te worden, de gegevens die Silk Voyage over mij heeft, verwijderen of ontoegankelijk maken. Ik begrijp ook dat als er een geschil is met betrekking tot mijn persoonlijke gegevens, ik contact kan opnemen met Silk Voyage voor het behandelen van problemen met de gegevens. Als Silk Voyage niet in staat is om een probleem op te lossen, zal ik van een onafhankelijke dienst gebruikmaken om een oplossing te bemiddelen. Als ik vragen heb met betrekking tot mijn rechten of privacy, kan ik contact opnemen met info@silkvoyage.be.

Paswoord vergeten?